Uw Persoonlijke Artwork

De complexiteit van een methode dient niet verward te worden met zijn uitwerking.

Ki-Kraft-Art is communicatie van hart tot hart. Een andere, intuïtieve manier van weten. Het intuitieve hart is visionair, paranormaal begaafd, het heeft ziel en in essentie is het spiritueel. Paranormale vaardigheden zijn eigenlijk vaardigheden van de ziel - onze innerlijke bron van wijsheid.

De kracht van KI-KRAFT-ARTWORK ligt in het feit dat er gewerkt wordt met kleuren en vormen/symbolen. Hierdoor wordt er een beroep gedaan op de rechterhelft van de hersenen.

KI-KRAFT-ARTWORK prikkelt uw onderbewustzijn. Dit onderbewustzijn is selectief in wat het aan het bewuste denken vrijgeeft en zal u net zo ver en diep laten gaan als u moet gaan, en niet verder. Hoewel we wél die omstandigheden kunnen scheppen om de benodigde ervaringen te ondergaan, kunnen we de loop van de ervaringen die aan dit proces gekoppeld zijn niet voorspellen. U bepaalt zelf of u er actief of passief mee om zult gaan (b.v. als focuspunt tijdens het mediteren).

Er kunnen visioenen, denkbeelden, dromen of ingevingen komen bovendrijven die tot oplossing van een situatie leiden. Het kan ook zijn dat er herinneringen (uit dit of een vorig leven) komen bovendrijven, die geïntegreerd moeten worden. Door het kiezen van een vrijwillige transformatie wordt u in staat gesteld om de trauma's en verwarringen, die het gevolg zijn van de nawerkingen, beter te verwerken. Deze processen kunnen over een periode van dagen, weken, maanden of zelfs jaren geventileerd worden. Zoals met alle dingen in het leven, het gebruik bepaalt de waarde!

Het ontstaan van Xanthe's Ki-Kraft-Art
Transformerende werking van Ki-Kraft-Art